Öğrencilerimizin Çalışması ISA Konferansına Kabul Edildi
17 Temmuz 2024

Öğrencilerimiz Emirhan Serbest, Esin Özten, Nazlıcan İnci, Yaren Karacaoğlan ve Zeynep Nurdan Tökel'in Doç. Dr. Melek ASTAR danışmanlığında yürüttükleri "The Relationship between Aggressive Humor in Social Media and Sociodemographic Variables: A Study in Turkey Sample" başlıklı çalışmaları, International Sociology Association tarafından 16-18 Eylül 2024 tarihlerinde Polonya'da düzenlenecek Digital Sociology Conference'a kabul edilmiştir.

Öğrencilerimiz, "Sosyal Medyada Saldırgan Mizaha Maruz Kalmanın Bireylerin Ahlaki Öfke, Başkalarının Üzüntüsüne Sevinme, Duyuşsal ve Bilişsel Empati Duygularının İncelenmesi" projeleriyle 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklenmektedir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz!