Psikoloji Araştırmaları Öğrenci Kongresi 2. Yılında!
13 Haziran 2024

II. Psikoloji Araştırmaları Öğrenci Kongresi bölümümüz ve farklı üniversitelerden gelen lisans-lisansüstü öğrencilerinin bilimsel araştırma sunumlarına ev sahipliği yaptı. Başvurular arasından seçilen 12 sözlü bildiri ve 12 poster çalışmasının sunulduğu kongrede konular hakkında renkli tartışmalar gerçekleşirken yeni araştırma fikirleri de bir araya gelmiş oldu.

Açılış konuşmalarını Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Gaye Saltukoğlu ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Öztoprak'ın yaptığı kongre, öğrencilerimizin bilimsel araştırma yürütebilme ve bulgularını bilimsel bir dille sunabilme becerisi edinmelerinde büyük rol oynuyor.

II. Psikoloji Araştırmaları Öğrenci Kongresinde bilimsel araştırmalarını sunarak katkı veren öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyor, bir sonraki kongrede yeniden görüşmeyi diliyoruz!