Endonezya İslam Üniversitesi Psikoloji Bölümünden gelen misafirlerimizi ağırladık
12 Aralık 2023

Endonezya İslam Üniversitesi Psikoloji Bölümünden, Fakülte Dekanı Dr. Qurotul Uyun, Psikoloji Bölümü öğretim üyeleri Dr. H. Sus Budiharto, Dr. Dian Sari Utami, Annisaa Miranty Nurendra, Hazhira Qudsyi, Thobagus Mohammad Nu’man'ı ağırladık.

Üniversitemizin, tarihi kampüsümüzün, fakültemizin ve bölümümüzün tanıtıldığı ziyarette fakülte ve bölüm bazında akademik işbirlikleri, öğrenim hareketliliği ve ikili anlaşmalar üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. Daha önce öğrenim hareketliliği kapsamında Endonezya İslam Üniversitesinde bulunan öğrencilerimiz İklima Yıldırım ve Hatice Küçükaltay'da görüşmelere ve misafirlere eşlik etti.