Kariyerimde Endüstri Psikoloğu Olmak Varmış
18 Nisan 2019

Fakültemiz Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenen Endüstri ve Örgüt Psikolojisi Uygulamaları Seminer Dizisi’nin ikinci gününde, “Kariyerimde Endüstri Psikoloğu Olmak Varmış” diyen Uzman Psikolog Nazire ÜZER öğrencilerimizle buluştu.

Endüstri alanına psikoloji bilimini taşıyarak, kendi dalında ilk ve tek şirketin kurucusu olan Üzer, kariyer serüvenini öğrencilerimizle paylaştı. Endüstri ve Örgüt Psikolojisi alanına yönelişini, akademik ve mesleki ilerleyişini, bu alanda yakaladığı fırsatları ve yaşadığı zorlukları içtenlikle anlatan Üzer, firma bünyesinde hangi çalışmaları nasıl yürüttüklerine ve sektördeki son duruma, alandaki ihtiyaçlara ve yeni perspektiflere değinerek katılımcılara kariyer tavsiyelerinde bulundu.

Seminer katılımcıların soruları ve Dr. Öğr. Üyesi Nevin KILIÇ’ın hediye takdimi ile sonlandı.