Yaşam Sahnesinden Terapi Sahnesine Psikodrama Semineri Gerçekleştirildi
20 Mart 2014

Üniversitemiz, Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü tarafından “Psikoloji Seminerleri” kapsamında düzenlenen ‘Yaşam Sahnesinden Terapi Sahnesine Psikodrama Örneklerle Yönteme Bakış Semineri19.03.2014 tarihinde saat 15.00’da Haliç Yerleşkesi A 104 nolu salonda gerçekleştirildi. Seminer, Psikolog-Psikoterapist-Psikodramatist Zuhal Yerlikaya tarafından verildi. Yerlikaya, “Psikodrama nedir? Psikodrama teknikleri nelerdir? Psikodramanın temel öğeleri nelerdir? Psikodrama uygulama yöntemleri nasıl yapılır?” sorularına, öğrencilerimizin de katılımıyla uygulamalı örnekler üzerinden cevaplar verdi.

Seminer, Öğretim Üyelerimiz ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.