Psikoloji Günleri Etkinliğinin Birincisi Olan Psikolig’14 Gerçekleştirildi
5 Mayıs 2014

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Psikoloji Kulübü tarafından düzenlenen Psikoloji Günleri etkinliğinin birincisi olan"Psikolig’14 " 24-25 Nisan Tarihlerinde Kandilli Yerleşkesinde gerçekleştirildi. 
 
24 Nisan 2014 tarihinde Mardin Artuklu Üniversitesi Uzm. Psk. Deniz Işıker Bedir “Cinsel Saldırı ve İstismarı Önleme Yöntemi Olarak: ‘Kastrasyon’”, Uzm. Klin. Psk. Zeynep Polat Turner “Yeme Bozuklukları: ‘Bedensel Kaygılar’”, İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Güler Bahadır “Y Kuşağı: ‘Kim Bunlar?’”, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Itır Tarı Cömert “İnsan Bağımlılığından Madde Bağımlılığına Uzanan Bir Öykü”, Üniversitemiz Psikoloji Bölüm Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Gaye Saltukoğlu, Öğretim Üyemiz Doç. Dr. H. Ercan Özmen ve Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Nevin Kılıç ”Gençler: Trafikte Riskler, Tükenmişlik ve Erteleme" ve 25 Nisan 2014 tarihinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi Dr. Mehmet Dinç “  Psikolojik Dayanıklılık “, İstanbul Gelişim Üniversitesi Doç. Dr. Ulaş Başar Gezgin “Söyleşi ve İmza Etkinliği: ‘Bilişsel Bilimler Üzerine El Kitabı’”, Psikodrama ve Grup Terapileri Derneği Başkanı Psk. Zuhal Yerlikaya “Yaşam Sahnesinden Terapi Sahnesine: ‘Psikodrama’”, Nöropsikoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Oget Öktem Tanor “Aşkın Nöral Sistemleri”, İstanbul Şehir Üniversitesi Prof. Dr. Ferhat Kentel “Toplum Psikolojisi” ” konuları ile katılımcılar bilgilendirildi.
 
Alan içi ve alan dışı pek çok öğrencinin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte soru ve cevapların ardından Üniversitemiz Müzik Grubu tarafından katılımcılara  konser verildi.