Kültür ve İnsan Kaynakları Uygulamaları
27 Nisan 2018

“Endüstri ve Örgüt Psikolojisinde Uygulamalar” seminer dizisinin ikinci semineri "Kültür ve İnsan Kaynakları Uygulamaları” başlığıyla 19 Nisan’da Atik Valide Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

PepsiCo Türkiye'de yönetici olarak çalışmakta olan Özge Nuraydın, konuşmasında farklı firmalarda çalışarak edindiği insan kaynakları, yetenek yönetimi, yetenek becerileri ve yönetim konularındaki deneyimlerini dinleyicilerle paylaşmıştır.

Çoğunluğu psikoloji öğrencilerinden oluşan dinleyicilere kariyer yönetimi, performans değerlendirme ve motivasyon yönetimi gibi başlıklarda bilgiler vermiş, öğrencilik süreci ve sonrası için kendi tecrübelerinden yola çıkarak tavsiyelerde bulunmuştur. Konuşmasında iş dünyasında değişen trendlerden de bahseden Nuraydın, kendi çalıştığı firmadaki uygulamalardan örnekler vererek konuşmasını zenginleştirmiştir.

Dinleyicilerin oldukça ilgi gösterdiği seminer, soru cevap kısmından sonra konuşmacıya hediye takdim edilmesiyle sona ermiştir.