“Hayırlı ‘Hayır’lar:Kırmadan,Gücendirmeden, Zora Düşmeden ‘Hayır’ Diyebilme Becerisi” Semineri
31 Aralık 2013

Üniversitemiz, Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenen “Hayırlı ‘Hayır’ lar: Kırmadan, Gücendirmeden, Zora Düşmeden ‘Hayır’ Diyebilme Becerisi” konulu seminer, 30.12.2013 pazartesi günü, saat 10.30’da Haliç Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uzm. Dr. Leyla Alkaş verdiği seminerde “Talepler, Öncelikler ve Kararlar” gibi konu başlıklarını öne çıkardı. Seminere, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fevzi Yılmaz, Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölüm Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Gaye Saltukoğlu’nun da katıldığı seminere öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz de ilgi gösterdi. Seminer, soru ve cevapların ardından sona erdi.