21. Ulusal Sinirbilim Kongresindeydik
31 Ekim 2023

8-11 Haziran 2023 tarihlerinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde düzenlenen 21. Ulusal Sinirbilim Kongresine 5 poster, 1 sözlü bildiri sunumumuzla katıldık. Kongre kitapçığını görüntülemek için tıklayınız.

Kongrede yer alan çalışmalar**:

1. Bilişsel Yükün Etik Akıl Yürütme ve Hafıza Üzerindeki Etkisi: Ön Bulgular - Yaren Köse, İnayet Dinçer, Zeynep Temel (Sözlü bildiri)*
  2. Çift Dilli ve Tek Dilli Bireylerin Üstbilişsel İnançlarının ve Bilişsel Esneklik Becerilerinin İncelenmesi - Hande Şenel, Gül Seher Sözer, Zülal Terzier, Zeynep Temel (Poster bildirisi)*
  3. Duygusal Manipülasyonun Dikkat ve Çalışma Belleğine Etkisi - Zehra Gökçe Yılmaz, Büşra Ulusoy, Dilara Selçuk, Zeynep Temel (Poster bildirisi)*
  4. Bilinç Sahnesinin Kurucu Öğelerine Göre Farklı Bilinç Formlarını Karşılaştırabilmeyi Sağlayacak Bir “Rüya Bilinç Ölçeği” - Zeynep Temel, Halil Aziz Velioğlu, Hansa Senturk, Ali Yalçınkaya, Muhammed Mustafa Haşimoğlu, Mustafa Erdoğan, Lütfü Hanoğlu (Poster bildirisi)
  5. Çevrimiçi Alışveriş Bağımlılığında Bilişsel Esneklik ve Düşünme İhtiyacının Rolü - Tuba İkbal Yayla, Ayşenur Eren, Elif Cay, Zeynep Temel (Poster bildirisi)*
  6. Psikiyatrik Tanı Alan Kadınlarda Duygu Düzenleme Güçlüklerinin Psikopatiye Etkisinin İncelenmesi - İbrahim Gökşin Başer, Zeynep Temel (Poster bildirisi)

* Bu araştırmalar, öğrencilerimiz tarafından Deneysel Psikoloji ve Araştırma Yöntemleri dersleri kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Temel danışmanlığında yürütülmüştür.

**  Öğrenci ve öğretim üyelerimiz kalın yazıyla vurgulanmıştır.